Sporten in Warns, Hemelum en Molkwerum Sportdorp Warns - Iedereen in beweging Welke sport past bij u / jou? Maak uw / je keuze! Sportdorp Warns - Iedereen in beweging

 

 

Sport: Bewegen op muziek
Contactpersoon Marielle Bouma
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 06 50613797
Tijd: maandagavond 19.30 tot 20.30 uur 
Locatie/accommodatie: Gymzaal MFA
Wie/Begeleider: Marielle Bouma
Kosten: 13 lessen voor € 84,50
 

 

Voor meer informatie lees meer.

 

Lekker een uur bewegen voor iedereen!

Wilt u graag aan uw conditie en uw figuur werken in een gezellige en ongedwongen sfeer, doe dan mee aan “Bewegen op muziek”. Marielle Bouma verzorgt deze les waarin de buik-, bil-, borst- en beenspieren op verschillende manieren worden getraind. Na de warming up komen alle spieren staand, zittend of liggend aan bod. Met een lekker muziek op de achtergrond gaat het als vanzelf.

Marielle  heeft ervaring en kennis opgedaan in haar studie aan het  Cios en in haar werk bij een sport- en gezondheidscentrum  in Heerenveen. Op basis hiervan kan zij u vakkundig helpen om fysiek en mentaal fitter te worden.

SVP UW EIGEN MATJE MEENEMEN

De proefles is op maandag 9 januari. 

Aanmelden en betalen

Is de activiteit nieuw voor u, dan kunt u eerst een proefles volgen. Besluit u na de proefles om aan de cursus deel te nemen, dan valt de proefles binnen de cursus. U meldt zich dan aan bij de instructeur. Besluit u om niet deel te nemen, dan is de proefles gratis.

U krijgt een factuur van de cursus toegezonden per e-mail of schriftelijk. Het bedrag maakt u over op het bankrekeningnummer van Sportdorp. Dit nummer staat ook onderaan de homepage van deze site. 

Veel sportplezier!

 

Privacybeleid
Contact Webmaster (c)
Vandaag is 26-01-2021